ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ( Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας).

Σας καλούμε να συντείνετε με το πνεύμα του εθελοντισμού που σας διακατέχει και την ακάματη προσφορά σας στο πρόγραμμα ένταξης του Δήμου μας. Η συμμετοχή σας έγκειται στη συμπλήρωση ερωτηματολογίων από τους δημότες της πόλης μας, τα οποία θα βοηθήσουν στο να αποτυπωθεί η γνώμη τους, σε θέματα που αφορούν στην βελτίωση και δημιουργία νέων πρακτικών, που θα οδηγήσουν σε ΥΓΙΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Θα υπάρξει εξειδικευμένη εκπαίδευση σε σχέση με τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων.

Εφόσον είσαστε εγγεγραμμένος χρήστης του E-Thelontis Παλαιού Φαλήρου μπορείτε να δηλώσετε επιθυμία συμμετοχής σας στην σχετική εκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, απλά μεταβαίνοντας στο ημερολόγιο της καρτέλας "Ενέργειες" στην ημ/νια 04/06/2021 και πατώντας πάνω στο εικονίδιο με το "ανθρωπάκι" που αναγράφει "Δήλωση Ενδιαφέροντος" για να σας καλέσουμε εμείς για περεταίρω πληροφορίες.

 

Υπ. Επικοινωνίας: Λίλιαν Φανιδάκη , 2109850266 καθημερινές 9-12.